top of page

Met toekomstige bewoners

De participatiekamer bestaat uit alle Leuvenaars, geïnteresseerde toekomstige bewoners, buurtbewoners, sympathisanten en vrijwilligers die geloven in het project en hun levenservaring willen inzetten voor het bouwen van de eerste woningen en het uitbouwen van de CLT-organisatie! 

Wil je meer doen dan participeren, en ben je geïnteresseerd om de bewoners te vertegenwoordigen in het bestuursorgaan? Laat het ons dan weten via een persoonlijk bericht.

Wat gaat er gebeuren?

Participatie Partners

stadsontwikkeling-horizontal-rgb.png

Stad Leuven nam het initiatief voor de oprichting van een CLT. Het coördinatorschap wordt in een eerste fase ondergebracht bij Stadsontwikkeling Leuven. Ook wordt het eerste CLT project gerealiseerd door het Stadsontwikkelingsbedrijf en stellen zij een grond ter beschikking om dit pilootproject mogelijk te maken. Al doende kan de CLT leren en op eigen benen staan. 

logo_41010022_OostBrabant_vlak wit.png

Avansa Oost-Brabant werkt samen met de CLT in oprichting om een gemeenschap van toekomstige bewoners en sympathisanten te bouwen, de idee van een CLT uit te dragen bij het bredere publiek en de toekomstige organisatie vorm te geven met inspraak van deze nieuwe gemeenschap. Avansa stelt zich op als
ontwerper, facilitator en begeleider van het proces.

bottom of page