top of page

Het CLT-Leerboek

Bijgewerkt op: 24 okt. 2023

Omdat we in een co-creatief leerproces zitten rond de oprichting van de CLT, willen we zo helder mogelijk communiceren en antwoorden bieden op alle vragen. Tegelijkertijd zitten we in een opstartfase en hebben we nog niet op alle vragen een antwoord. Via het CLT leerboek kan je zelf een vraag stellen en de antwoorden lezen op de reeds gestelde vragen. De vragen waar nog geen antwoord op is, nemen we via het CLT Leerboek gestructureerd mee in het proces. Ook vind je achteraan steeds de meest recente planning terug van het oprichtingstraject.


“Het CLT-Leerboek is een levend digitaal document dat ons toelaat om samen te leren en collectief antwoorden te zoeken op de vragen die leven rond CLT. ”Op het eerste tabblad "1. ANTWOOREN" staan alle antwoorden die reeds gevonden zijn op de vragen uit tabblad "2. STEL EEN VRAAG" overzichtelijk geordend per thema in een handig overzicht.


Op het tweede tabblad "2. STEL EEN VRAAG" kan je een overzicht terugvinden van alle vragen die reeds gesteld werden online of tijdens het oprichtingsproces. Je kan hier ook zelf een vraag stellen in kolom A. In kolom B staat of de vraag al beantwoord werd en in kolom C staat waar het antwoord zich bevindt op het tabblad "1. ANTWOORDEN".


Op het derde tabblad "3. PLANNING OPRICHTING" vind je steeds de meest recente planning terug voor de oprichting van de CLT

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page