top of page

Planning

De CLT in oprichting wil in Leuven graag burgerinitiatieven ondersteunen die bijdragen aan het versterken van de CLT gemeenschap. Heb je een idee om toekomstige bewoners te betrekken, te ondersteunen of wil je gewoon graag je eigen tijd inzetten? Laat het ons weten via het contactformulier of schrijf je in voor de volgende participatieavond en we gaan er samen mee aan de slag!

CLT inspiratie

 De leden van de Community Land Trust Brussels (CLTB) komen bij elkaar om in groepsverband te leren fietsen. Begeleid door vrijwilligers leren de deelnemers eerst hun evenwicht bewaren en later hoe ze zich veilig in het Brusselse verkeer kunnen begeven.

Een groep vrouwen van diverse afkomst uit de grotere CLTB gemeenschap startte samen een catering bedrijf, Green Canteen. Zij kregen steun en begeleiding van CLTB om hun kookkunsten uit te wisselen met elkaar en met de bredere gemeenschap..

De CLT in Leuven is vaak op zoek naar vrijwilligers om haar gemeenschap sterk en levendig te houden. Heb je een talent dat je graag wil inzetten of doneer je graag je tijd om de wereld mooier te maken?

Neem contact op via het contactformulier. Alle helpende handen zijn welkom!

De CLT wil zichzelf meer kenbaar maken in Leuven, daarom zijn we op zoek naar een manier om de CLT visueel in het straatbeeld te krijgen, bijvoorbeeld door een ludieke actie of een kunstwerk waarbij we iets met grond doen.

Heb je een leuk idee? Schrijf je dan zeker in voor de volgende participatieavond.

bottom of page